Beoordelingen van Sushimi Venlo

Recente recensies van Sushimi Venlo

5 sterren na 135 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten. Online besteld, goeie menu-kaart en veel keuze. Verheug me erop wanneer het restaurant weer open gaat

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, topservice!

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Mooi opgemaakt. Bij afhalen vind ik wel dat je lang moet wachten. Is al voor de 2e keer dat ze mijn bestelling kwijt zijn en dat ze het ter plekke nog moeten maken.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten ....zo lekker.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor het lekkere eten. Niet anders verwacht. Gr van ons

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziet er goed uit. Smaakt super

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een slechte service. Ik heb rond 18 uur besteld. De bestelling zou om 20 uur bezorgd worden. Om 19.23 uur krijg ik een mail dat ze onderweg zijn. Sushimi ligt 5 minuten rijden van het bezorg adres. Om 20.05 toch maar eens gebeld. Degene die opnam gaf aan dat ik als eerste op de lijst stond van bezorgingen, vreemd dat het zo lang duurde, maar hij zou de bezorger even bellen. Na 10 minuten geen bezorger, maar ook geen telefoontje. Nogmaals gebeld. De persoon aan de telefoon geeft aan dat ze er zo zullen zijn, ze waren nu onderweg naar mijn adres. Prima we wachten wel. Het was inmiddels 20.20 uur. Om 20.35 nog maar een keer gebeld. Toen nam niemand meer op..... Ik, toch wel een beetje geïrriteerd. Ik ben toen uiteindelijk zelf in de auto gestapt en naar sushimi toe gereden. Ik had mijn vriendin aan de telefoon de hele weg (5minuten rijden) voor het geval dat de bezorger toch nog zou komen. Bij sushimi aangekomen, blijkt de zaak gesloten. Het was helemaal donker (open tot 22.30uur ??)

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, en werd netjes op tijd thuis bezorgd. Alles zag er kleurrijk en lekker uit. Deze april actie is top!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, bedankt!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet tevreden. Ik had naast de sushi ook een wokgerecht met bief en gon bao saus en nasi besteld. Er werd niet bezorgd dus het eten gaan afhalen. Eenmaal thuisgekomen blijkt er nauwelijks saus in te zitten. Het is voornamelijk droge nasi. De smaak van gon bao is er niet. Toch maar gebeld om dit door te geven. Ja dan hadden we bij het bestellen moeten doorgeven extra saus? Is het normaal dan om om geen saus te krijgen? Nieuw eten brengen deden ze niet maar kan het wel opnieuw bestellen en halen (17min enkele reis) erg jammer dat de persoon aan de telefoon vooral in ontkenning zat en geen inlevingsvermogen had aangezien een van ons droge nasi kreeg.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! zoals altijd bij Sushimi!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

makkelijk te bestellen, en zeer goede kwaliteit eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Ook precies optijd!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always in time. Always fresh. Always super delicious!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes en goed bezorgd. Het eten was ook hartstikke lekker. Onze complimenten! We hadden sushi en ook warme gerechten waaronder ook wok to go. Alles heeft ons goed gesmaakt.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Heerlijk gegeten. Goed van smaak, goed warm nog en veel.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi ,en keurig optijd bezorgd.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Zoals altijd genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Bedankt Wyu en team Sushimi! 🙌

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zolas altijd weer heerlijk en goed verzorgd

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en smaakvol. We nemen altijd een sushi bowl deluxe. Rijkelijk gevuld en een volledige goed vullende maaltijd op zich zelf. Verder proberen we altijd een beetje af te wisselen wat voor een extra'tje we erbij nemen. Gisteren voor het eerst ook geflambeerde tonijn en zalm genomen. De geflambeerde zalm is echt verrukkelijk! Absoluut een aanrader

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, heerlijke gerechten ,lekker van smaak..kortom genoten van dit heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb op mijn 66ste verjaardag op sushi getrakteerd!! het was mooie opgemaakt en vooral heerlijk 👌voor herhaling vatbaar de prijs betaalbaar.Geweldige service

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ut was weer heerlijk ....

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles viel eruit en eraf , was niet echt smaakvol

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer een sushibowl besteld, een complete maaltijd zoveel 🙈. Voor herhaling vatbaar zo lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is super, bezorging is vreselijk al 2x 2 uur te laat en 6x moeten bellen waar het bleef. Jammer voor het lekkere eten maar hier bestellen we nooit meer!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam 15 minuten te laat, maar wij wonen ook op n lastig te plekje. Het eten maakte veel goed! We hebben nog niet eerder zulk lekker eten bezorgd gekregen. Het was ook echt veel. Super lekker

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, zoals altijd!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi van goede kwaliteit en prijs. Goede afhaalservice.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede porties en heel lekker, zoals we gewend zijn van het restaurant. Bij thuiskomst was het vlees nog lekker warm, maar de loempia's koud. Het leek alsof dat niet in een geheel logische volgorde was ingepakt. Dat was jammer, maar geen drama. We misten een bakje saus, maar we hadden genoeg in het bakje wat er wel bij zat, dus eigenlijk 'misten' we dat ook weer niet. Al met al gewoon prima eten en goede porties. We hadden van veel 2 besteld, maar dat is hier helemaal niet nodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer mooi opgediende schaal. Kwam netjes op de aangegeven tijd aan. We kwamen er achtet dat er een rol miste, na een telefoontje werd dit heel netjes opgelost door de missende rol alsnog ook te bezorgen. Zeer goede service en lekker eten!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vinden het eten erg lekker bij jullie en hopen dat we snel weer naar jullie restaurant mogen komen. En wederom goede service zoals altijd.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk vers en prima gesmaakt!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk prijs is goed klantvriendelijk heid is ook goed Sushirollen zijn niet te groot en ook niet te klein alles is netjes verpakt Dikke voldoende

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alles super vers. Vriendelijke bezorging en optijd.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas hebben we voor de 1e keer echt een zeer slechte ervaring gehad. Ik heb rond het middag uur besteld met een afhaaltijd van 17.00 uur. Bij aankomst was het enorm druk en lijtk er geen verdeling plaats te vinden op de afhaaltijden. Op een moment stond er een rij van 20 personen. Daarbij is het niet goed voorbereid en wordt telkens enkel de 1e 2 personen geholpen waar wellicht voor anderen de bestelling al lang klaar staat. Na een half uur wachten was ik aan de beurt duurde het nog even voordat alles bij elkaar gezocht was. Thuis gekomen bleek ik 4 rollen te missen, Daarvoor heb ik gebeld en de eerste dame was erg aardig en gaf ook aan dat ze de resterende rollen gevonden had. Helaas was de enige oplosing dat ik deze opnieuw op moest gaan halen, gezien we ook warme producten hadden was dit geen optie (ook deze was al koud geworden gezien deze zolang heeft staan te wachten voordat hij meegenomen wordt. De oplossing was dat we de rollen na half 8 wel geleverd konden krijgen, geen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers.. heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uurtje later dan gepland, maar was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Deluxe box was weer voortreffelijk! Goede service, goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en zoals altijd heerlijk. Voor mij zou er wel wat minder saus over mogen; puurder vind ik persoonlijk lekkerder

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg om 17.30 uur een berichtje dat het onderweg was. (Om 17.30 uur zou het bezorgd worden)Om 18.10 uur werd het bezorgd!! Wij wonen nog geen 2 km. Bij jullie vandaan. Alles was lauw wat knapperig moest zijn was het ook niet meer chrispy chicken/ebi fry.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker zeker voor herhaling vatbaar.. alleen jammer dat ze niet in grubbenvorst deden bezorgen...

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk het wordt tijd dat het restaurant weer open gaat we missen de gezelligheid van het uit eten bij jullie.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en oo tijd klaar !!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten! En de warme gerechten zijn ook echt warm bij aankomst. Jullie blijven favoriet voor ons

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service !!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet en heb ik voor moeten bellen en de warme gerechten waren niet echt warm. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte voortreffelijk en de bezorging was ook super. Netjes op tijd.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas mogen wij niet naar jullie komen maar we hebben weer genoten van het eten wat jullie ons brachten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal erg lekker. We bestellen snel weer.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig geregeld en weer heerlijk geregeld 👌

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zoals altijd 🍣🍣👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer heerlijk!!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al op heel veel plaatsen en landen sushi gegeten, maar bij sushimi eet je de beste sushi ever👍👍👍

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, netjes op tijd, goed warm en het smaakte weer heerlijk! 😋 👌🏻

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En alweer heerlijk gegeten. Het wordt tijd dat het restaurant weer open gaat.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, veel en heel lekker!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwalitiet, goed verpakt, op tijd klaar👍👍👍

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk en vers. Elke hap weer een genot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en op tijd klaar

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit en service

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en fijn thuis bezorgd!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Snel klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

T was heerlijk !

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Alleen jammer dat we er lang op hebben moeten wachten. Eten kwam 40 min later dan was aangegeven. In totaal bijna 2 uur moeten wachten van bestelling tot levering...

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Gaan we zeker vaker doen.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijden perfecte kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en vers Van genoten

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de sushi niet vers. Jammer.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk, en zoals altijd topkwaliteit!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, hopelijk hoeven we snel niet meer af te halen

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi gegeten top !

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk goede service hebben genoten

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Exact op tijd, alles nog prima warm en de sushi koud en uiteraard lekker als altijd. Zeer tevreden en we zullen zeker nog eens bestellen!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke sushi!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes verzorgd Rond de bestelde tijd bezorgd Top dus.....

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goede service en super personeel.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op exacte tijdstip bezorgd, vriendelijke bezorger, we kregen een leuke kleinigheid erbij omdat ik had aangegeven had dat het voor een verjaardag was. Het eten was daarnaast erg lekker. Zeker een aanrader!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van jullie heerlijke sushi. Mooi verpakt met voldoende soja saus en wasabi.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging. Besteld voor 19.00 uur. Belde netjes op of het 15 min later mocht. Prima. Ondanks dat ze later zouden komen waren ze er nog om 19.05 uur. Sushi was weer heerlijk!!!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super Lekker!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.00 uur besteld, beloofde tijd zou 19.00 uur zijn, dat werd 19.20, vind het pwrsoonlijk lang om 80 min op een maaltijd te wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, stipt op tijd geleverd. Super!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd genoten van de sushi box deluxe!! Goede kwaliteit en heerlijke smaakvolle sushi.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er super uit, smaakte ook super en de bezorging op de aangegeven tijd voor de deur echt 3x top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goede kwaliteit en mooi verpakt.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er op de afgesproken tijd. Over de shushi kan ik kort zijn. Zoals gewoonlijk is de kwaliteit als gewoon super.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en sushi box besteld, heerlijk en goede portie, en box ook prima op temperatuur !

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Stipt om 18u werd het eten keurig bezorgt. Wat warm hoorde te zijn was warm en de sushi lekker koud! Aanrader! We gaan zeker vaker bestellen!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben de Wok to go gehad vandaag, kip knoflook en Nasi. Was super en heet bij aankomst. Toppie

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Alles was zeer smakelijk en er wordt ook zeker rekening gehouden met wensen. Garnalen meer doorbakken? Komt voor elkaar! Echt een aanrader