Beoordelingen van Sushimi Venlo

Recente recensies van Sushimi Venlo

5 sterren na 298 reviews

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, vandaag

Kwaliteit:

Rating

mooi en netjes geleverd ! Smaak was uteraard ook weer top !

, 20-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Wat een heerlijke sushi gegeten. Ongewoon lekker 3 rollen. De een nog lekkerder dan de ander.. Tip...bestel via de website. Dan zie je de aanbiedingen. Dat is in 't restaurant niet zichtbaar

, 18-10-2021

Kwaliteit:

Rating

lekkere sushi, snel geleverd

, 15-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Top@ vers en lekker! Voor herhaling vatbaar@

, 13-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten & leuke aanbiedingen!

, 12-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er goed uit en was lekker en was goed verpakt. En de prijs was ook goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2021

Kwaliteit:

Rating

, 05-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 05-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!! De Sushi was ook prima op tijd klaar Even een kleine opmerking. Het was jammer/ vreemd dat er kosten aan een ideal betaling verbonden waren.

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi! Vers en smaakvol!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima gegeten, Nog beter was het als de tonijn in dunne reepjes was gesneden. Daarbij ziet et dan nog smakelijker uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijdt smaakt het goed ook als je het zelf ophaald

, 02-10-2021

Kwaliteit:

Rating

Delicious sushi 🍣

, 01-10-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was lekker maar het lijkt alsof de rollen steeds kleiner worden?

, 24-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Snelle afhaal, vers en heerlijk gesmaakt!

, 20-09-2021

Kwaliteit:

Rating

De producten waren goed. Ik heb echter lang moeten wachten bij het afhalen terwijl ik op tijd besteld had.

, 19-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was heerlijk! Wel jammer dat een gerechtje verwisseld was voor een ander gerechtje, maar het was net zo goed lekker.

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

goed verzorgd en lekker

, 14-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede Avond Hebben gister Nasi met Kip, bij jullie besteld heb de hele nacht overgegeven, zag er ook al niet smakelijk uit. Soort voedsel vergifteging. Wilde dit toch even doorgeven. Gr Marianne

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

lekker als altijd

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Overheerlijke sushi en ook de warme gerechtjes waren Top!!

, 03-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Net zo lekker en vers het eten thuis, dan dat je in het restaurant zelf zit. Het warme eten was thuis ook nog echt goed warm! Het eten was op de afgesproken tijd klaar, terwijl het restaurant vol zat. Heerlijk gegeten!

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

, 25-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Kwaliteit van de sushi was uitstekend, er zat echter geen wasabi bij, terwijl ik dat nog naar heb gevraagd bij het ophalen. Daarnaast had ik aangegevenom 17.00 te willen ophalen, maar de bestelling moest nog gemaakt worden, dat duurde 25 minuten! Geen goede reclame, aangezien wij er 20 minuten enkele reis voor moeten rijden.

, 22-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk!

, 17-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was héérlijk en super verzorgd! Tip: geef de volgende keer wat minder zakjes sojasaus en wasabi mee en leg ze vooral níet bij het eten. Dit is niet erg hygiënisch…

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi was te warm en heeft te lang gestaan zodat het zeewier taai werd. Niet prettig om te eten. Is zo niet voor herhaling vatbaar

, 11-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi 🍣

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en super vers. Smelt werkelijk op je tong

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed...

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas beide ziek geworden na het eten

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Voor de 2de keer besteld en het was weer heerlijk…👌🏻 Echt een aanrader!

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk net als altijd, zeker met de super korting op de sushi rollen en sushi bowl,

, 06-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker weer gegeten! Eten op tijd klaar en vriendelijk personeel. Aanrader voor iedereen.

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer geweldig. Bedankt.

, 01-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Helaas tempura garnalen gekregen ipv tempura groenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!!!!!!!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!

, 30-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk en goede kwaliteit, Kan elke dag wel sushi eten

, 29-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Stond netjes op tijd klaar, warme gerechten waren goed warm. Sushi heerlijk.

, 28-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 25-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd prima, alleen nu moest ik helaas lang wachten terwijl ik besteld had. Mvg Pascal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! 1 klein minpuntje was dat er geen wasabi bij zat.Volgende keer beter

, 19-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, smaakte goed en alles was lekker vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke bowls en snel geleverd

, 12-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer overheerlijk!!

, 08-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, fijn verzorgd. Bedankt.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren online besteld... Heerlijk gegeten en op tijd klaar...top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-07-2021

Kwaliteit:

Rating

wij hebben heerlijk genoten van de poke bowl's

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushibowl was weer overheerlijk. Supervers en lekker veel sashimi bovenop. Altijd super bij Sushimi! ❤

, 28-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!! Blijft een topper 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi bowl👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-06-2021

Kwaliteit:

Rating

++Food=Supper lekker!!😋👌🏾 ++Service/personeel=TOP!!😊👌🏾 -Locatie= te ver weg😕 -Parkeergelegenheid=te krap😕 -Pand=lelijk😏 +++Eindresultaat: de nr.1 in Venlo!!🤩👍🏽

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd even lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Ondanks de grote drukte was onze bestelling binnen redelijke tijd klaar! Het eten was erg lekker en we gaan zeker nog eens bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd vers en super lekker ! Of je het nu gaat ophalen of in het restaurant gaat eten. Top !

, 14-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling was prima in orde, alleen bij de 2 kidsboxen miste het verrassings ei

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Top!

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!!! Goede prijs/kwaliteit!!

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heeeeerlijk!!!!!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede bediening en vriendelijk personeel. Eten is lekker en komen daarom regelmatig. Aanrader…

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 03-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

The wok was good but the sauce was not enough.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten. 1 ster minder op kwaliteit omdat de avocado op de sushi behoorlijk bruin was en er onsmakelijk uitzag. Verder was alles perfect voor elkaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en vers!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom uitzonderlijk hoge kwaliteit! En nu met de superkortingen al helemaal een feestje...We zijn helemaal weg van de sushi bowls...wat ontzettend lekker, veel afwisseling en verrassende combi...we hebben al in heel Nederland sushi geprobeerd, maar Sushimi Venlo blijft de beste!

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Een van de lekkerste!

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Superlekker eten! Snelle levering! Goede service

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service!!! Het was erg druk waardoor onze bestelling te laat kwam, ze hebben ons echt meer dan de helft van het geld en een gratis sushi box erbij gegeven. Super goed opgelost! Ik bestel er zeker weer:)

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

4 wok to go besteld, kon niet aan de buitenkant en met openmaken zien welke saus in welke wok zat, handig om dit voortaan aan de buitenkant te vermelden. Verder waren er 2 verkeerde bestellingen bami ipv nasi en chilisaus ipv knoflooksaus. Jammer! normaal is aller prima bij jullie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De lekkerste sushi ! Wij rijden er altijd graag 2 keer 25 minuten voor om het hier af te halen. Zeer tevreden. Vers , lekkere smaak , variatie , zeker een aanrader !

, 22-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer super.

, 20-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel ontvangen En was overheerlijk Echt een aanrader dikke pluim

, 19-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en op tijd bezorgd. Helemaal top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top, super lekker weer .

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en door de crazy deals ook nog eens betaalbaar! Kwaliteit was erg goed en ook de bezorging stipt op tijd met een vriendelijke bezorgster

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke wok gerecht afgehaald en heerlijke loempia's! Voor herhaling vatbaar

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer een zeer goede kwaliteit voor een mooie prijs. Heerlijk gegeten. Vriendelijke mensen bij het ophalen. Kortom sushimi is top!

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super goed eten voor een eerlijke prijs.

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

zoals gewoonlijk lekker laatste paar keren afgehaald i.v.m corona en de warme gerechten die we er bij bestelden waren echt lekker warm en ruim voldoende wonen zelf in Almere maar zijn een paar keer per jaar in venlo en komen dan altijd bij jullie eten goed gedaan team van Sushimi

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, prijs/kwaliteit en kwantiteit super. Heerlijke sushi op ons vakantieadres in Arcen.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer fantastisch, zoals altijd! 👍🏻

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker!! Lekker vers, om je vingers bij af te likken.

, 12-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Eeg veel rijst om de rollen,, waardoor ze “droog” zijn.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De kwaliteit van het eten was goed. Helaas hebben we lang moeten wachten op onze order 45 minuten en dat terwijl het va te voren (in de ochtend) al was besteld. Toen we aankwamen moest het nog helemaal klaar gemaakt worden. Dat was erg jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Producten en service zijn altijd top.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd bezorgd. Bestelling klopte en het was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas het verkeerde gerecht in plaats van bami hadden we nassi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker, goede smak en goed verzorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was erg lekker. Helaas duurde het even voordat de online bestelling klaar was. Van de andere kant heb ik er wel begrip voor omdat het voor deze restaurant houders zo goed als onmogelijk gemaakt omdat de terassen om 18.00 uur leeg moeten zijn. Uitgerekend rond etenstijd.... Daarom vond ik het heel netjes dat in alle comotie en chaos de wachtende mensen een drankje werd aangeboden op kosten van het huis en dat kort daarna het heerlijke eten klaar was. Zeker een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke pokebowl en sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

perfect volgens bestelling makkelijk te bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en stond klaar op de afgesproken tijd. EEN AANRADER 👍🏼

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushibowls waren zoals altijd weer heerlijk en goed gevuld

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zeer goed verzorgt

, 09-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk online sushi bestellen. Binnen 15 min was het al klaar. Het was heerlijk.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Dat was genieten. Erg lekker, hartelijk dank.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, zoals gebruikelijk. Bezorger was ongeveer een half uur te laat.

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg tevreden. Vegetarische rollen apart verpakt. Bezorging op tijd en vriendelijk personeel.

, 07-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer was het eten niet zo goed gemaakt. De krokante kip was zacht. De aardappelkoekjes waren zo hard gebakken dat het alleen nog korst was. De brief was taai. In de tomatensoep zaten geen gebakken uitjes en bosuitjes. Dit is ons allemaal nog nooit overkomen daar wij een vaste klant van jullie zijn. Hopelijk is het de volgende keer weer beter want dit was zonde.

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd, heerlijk en goede service 👍👍

, 06-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker zoals altijd en meer dan genoeg

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk 😍

, 05-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en super optijd!

, 04-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd heerlijk! We komen nergens liever.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushipokebowl is echt een aanrader! vanaf nu echt mijn favoriet! Heerlijk komen snel weer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was zoals altijd weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Beste sushi in de verre omgeving! Heerlijk afgehaald, op tijd klaar, zag er heel verzorgd uit en smaakte geweldig!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit en uiterst smakelijk.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Zag er weer top uit en overheerlijk, zowel de sushi als de warme gerechten.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super lekker !!!

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

In één woord: voortreffelijk! Heerlijk, vers, super service en altijd leuke acties.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, keurig op tijd klaar en een stuk grotere rollen dan ik had verwacht :)

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekkere sushibowl gegeten, ik ben een goede eter maar moest moeite doen om het op te krijgen. Meer als genoeg voor 1 persoon.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, verse sushi. Helemaal naar wens

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk vers en zag er prachtig verzorgd uit

, 29-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer super en ontzettend lekker!!!!

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, tijdens mijn lunch de volgende dag nog van genoten. Alleen we hebben het uiteindelijk toch opgehaald maar wel de bezorgkosten betaald. Is hier een oplossing voor

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

's middags het eten besteld om vervolgens om 18:30 te kunnen eten. Uiteindelijk pas om 19:20 het eten ontvangen. Helaas was het eten ook nog eens lauw. Gebeld rond 19:10 en er werd medegedeeld dat het druk was. Maar wij hadden ruim op tijd besteld. Positief; de bestelling klopte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en pokebowl was heerlijk. Boontjes iets te droog. Bezorging was 45 minuten te laat. Jammer dat dit niet even gemeld werd vantevoren. Tevens had ik nog gebeld om gember eraan toe te voegen maar deze is niet mee bezorgd. Erg jammer.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect zoals altijd

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi rollen van goede kwaliteit. Sushi bowls goed gevuld. Ook voldoende soja saus en wasabi toegevoegd. Echter bezorging 20 minuten later dan aangegeven. Maar gaan zeker nog een keer bestellen!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten is hier heel erg goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer superlekker. Had een verkeerdebestelling gekregen, maar is perfect opgelost.. Tot snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi en sashimi erg lekker, goed verzorgd en mooie aanbieding. Gebakken garnalen top en ebi fry ook. Echter de tomatensoep was een tegenvaller, smaakloos en er zat niks in.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben heerlijk genoten van jullie sushi Bowls en salade met tomatensoep. Voor mij hoeft bij de salade geen dressing, dit vind ik persoonlijk veel te veel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker!! En vers bereid!!

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Hopelijk mogen jullie snel weer open.

, 21-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was zeer lekker, verse sushi en van zeer goede kwaliteit! Een echte aanrader!

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushimi is onze nieuwe favoriet!! Om te beginnen zag t er beeldschoon uit. Zelfs de gekleurde decoratie smaakte heerlijk. De sushi zelf was werkelijk yummie. De lekkerste die we tot nu toe gehad hebben. Ook onze vegetarische dochter vond haar keuze verrukkelijk. Ook omdat haar bestelling apart in n doos zat. Bij anderen wordt meestal alles in één doos bij elkaar gepropt. Tenslotte was de prijs verassend en is t daardoor zeker betaalbaar. Kortom we zullen zeker vaker terugkomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was zoals altijd prima. Goede kwaliteit en vriendelijk personeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk om weer van jullie eten te proeven. Zoals gewend weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was weer heerlijk zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was geweldig lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was perfect optijd & de sushi zag er uitmuntend uit, zo smaakte de sushi ook. De prijs was echt super goed, wij zullen zeker vaker bestellen.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Online alles besteld. Het werd bezorgd en op tijd geleverd. Weer heerlijk gegeten alles lekker vers en warm. Hier bestellen we weer.

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker eten. Online besteld, goeie menu-kaart en veel keuze. Verheug me erop wanneer het restaurant weer open gaat

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was weer heerlijk, topservice!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten. Mooi opgemaakt. Bij afhalen vind ik wel dat je lang moet wachten. Is al voor de 2e keer dat ze mijn bestelling kwijt zijn en dat ze het ter plekke nog moeten maken.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk genoten ....zo lekker.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bedankt voor het lekkere eten. Niet anders verwacht. Gr van ons

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ziet er goed uit. Smaakt super

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een slechte service. Ik heb rond 18 uur besteld. De bestelling zou om 20 uur bezorgd worden. Om 19.23 uur krijg ik een mail dat ze onderweg zijn. Sushimi ligt 5 minuten rijden van het bezorg adres. Om 20.05 toch maar eens gebeld. Degene die opnam gaf aan dat ik als eerste op de lijst stond van bezorgingen, vreemd dat het zo lang duurde, maar hij zou de bezorger even bellen. Na 10 minuten geen bezorger, maar ook geen telefoontje. Nogmaals gebeld. De persoon aan de telefoon geeft aan dat ze er zo zullen zijn, ze waren nu onderweg naar mijn adres. Prima we wachten wel. Het was inmiddels 20.20 uur. Om 20.35 nog maar een keer gebeld. Toen nam niemand meer op..... Ik, toch wel een beetje geïrriteerd. Ik ben toen uiteindelijk zelf in de auto gestapt en naar sushimi toe gereden. Ik had mijn vriendin aan de telefoon de hele weg (5minuten rijden) voor het geval dat de bezorger toch nog zou komen. Bij sushimi aangekomen, blijkt de zaak gesloten. Het was helemaal donker (open tot 22.30uur ??)

, 14-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk, en werd netjes op tijd thuis bezorgd. Alles zag er kleurrijk en lekker uit. Deze april actie is top!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, bedankt!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas niet tevreden. Ik had naast de sushi ook een wokgerecht met bief en gon bao saus en nasi besteld. Er werd niet bezorgd dus het eten gaan afhalen. Eenmaal thuisgekomen blijkt er nauwelijks saus in te zitten. Het is voornamelijk droge nasi. De smaak van gon bao is er niet. Toch maar gebeld om dit door te geven. Ja dan hadden we bij het bestellen moeten doorgeven extra saus? Is het normaal dan om om geen saus te krijgen? Nieuw eten brengen deden ze niet maar kan het wel opnieuw bestellen en halen (17min enkele reis) erg jammer dat de persoon aan de telefoon vooral in ontkenning zat en geen inlevingsvermogen had aangezien een van ons droge nasi kreeg.

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker! zoals altijd bij Sushimi!

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

makkelijk te bestellen, en zeer goede kwaliteit eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi!!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!! Ook precies optijd!

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Always in time. Always fresh. Always super delicious!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles netjes en goed bezorgd. Het eten was ook hartstikke lekker. Onze complimenten! We hadden sushi en ook warme gerechten waaronder ook wok to go. Alles heeft ons goed gesmaakt.

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer top. Heerlijk gegeten. Goed van smaak, goed warm nog en veel.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi ,en keurig optijd bezorgd.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Zoals altijd genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijk gegeten! Bedankt Wyu en team Sushimi! 🙌

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was zolas altijd weer heerlijk en goed verzorgd

, 20-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd op tijd en smaakvol. We nemen altijd een sushi bowl deluxe. Rijkelijk gevuld en een volledige goed vullende maaltijd op zich zelf. Verder proberen we altijd een beetje af te wisselen wat voor een extra'tje we erbij nemen. Gisteren voor het eerst ook geflambeerde tonijn en zalm genomen. De geflambeerde zalm is echt verrukkelijk! Absoluut een aanrader

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, heerlijke gerechten ,lekker van smaak..kortom genoten van dit heerlijke eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heb op mijn 66ste verjaardag op sushi getrakteerd!! het was mooie opgemaakt en vooral heerlijk 👌voor herhaling vatbaar de prijs betaalbaar.Geweldige service

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer super

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ut was weer heerlijk ....

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles viel eruit en eraf , was niet echt smaakvol

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer een sushibowl besteld, een complete maaltijd zoveel 🙈. Voor herhaling vatbaar zo lekker 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect! Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten is super, bezorging is vreselijk al 2x 2 uur te laat en 6x moeten bellen waar het bleef. Jammer voor het lekkere eten maar hier bestellen we nooit meer!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam 15 minuten te laat, maar wij wonen ook op n lastig te plekje. Het eten maakte veel goed! We hebben nog niet eerder zulk lekker eten bezorgd gekregen. Het was ook echt veel. Super lekker

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top

, 24-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, zoals altijd!

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi van goede kwaliteit en prijs. Goede afhaalservice.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede porties en heel lekker, zoals we gewend zijn van het restaurant. Bij thuiskomst was het vlees nog lekker warm, maar de loempia's koud. Het leek alsof dat niet in een geheel logische volgorde was ingepakt. Dat was jammer, maar geen drama. We misten een bakje saus, maar we hadden genoeg in het bakje wat er wel bij zat, dus eigenlijk 'misten' we dat ook weer niet. Al met al gewoon prima eten en goede porties. We hadden van veel 2 besteld, maar dat is hier helemaal niet nodig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer mooi opgediende schaal. Kwam netjes op de aangegeven tijd aan. We kwamen er achtet dat er een rol miste, na een telefoontje werd dit heel netjes opgelost door de missende rol alsnog ook te bezorgen. Zeer goede service en lekker eten!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wij vinden het eten erg lekker bij jullie en hopen dat we snel weer naar jullie restaurant mogen komen. En wederom goede service zoals altijd.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk vers en prima gesmaakt!

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was heerlijk prijs is goed klantvriendelijk heid is ook goed Sushirollen zijn niet te groot en ook niet te klein alles is netjes verpakt Dikke voldoende

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten alles super vers. Vriendelijke bezorging en optijd.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Helaas hebben we voor de 1e keer echt een zeer slechte ervaring gehad. Ik heb rond het middag uur besteld met een afhaaltijd van 17.00 uur. Bij aankomst was het enorm druk en lijtk er geen verdeling plaats te vinden op de afhaaltijden. Op een moment stond er een rij van 20 personen. Daarbij is het niet goed voorbereid en wordt telkens enkel de 1e 2 personen geholpen waar wellicht voor anderen de bestelling al lang klaar staat. Na een half uur wachten was ik aan de beurt duurde het nog even voordat alles bij elkaar gezocht was. Thuis gekomen bleek ik 4 rollen te missen, Daarvoor heb ik gebeld en de eerste dame was erg aardig en gaf ook aan dat ze de resterende rollen gevonden had. Helaas was de enige oplosing dat ik deze opnieuw op moest gaan halen, gezien we ook warme producten hadden was dit geen optie (ook deze was al koud geworden gezien deze zolang heeft staan te wachten voordat hij meegenomen wordt. De oplossing was dat we de rollen na half 8 wel geleverd konden krijgen, geen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super vers.. heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Half uurtje later dan gepland, maar was weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De Deluxe box was weer voortreffelijk! Goede service, goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en zoals altijd heerlijk. Voor mij zou er wel wat minder saus over mogen; puurder vind ik persoonlijk lekkerder

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg om 17.30 uur een berichtje dat het onderweg was. (Om 17.30 uur zou het bezorgd worden)Om 18.10 uur werd het bezorgd!! Wij wonen nog geen 2 km. Bij jullie vandaan. Alles was lauw wat knapperig moest zijn was het ook niet meer chrispy chicken/ebi fry.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker zeker voor herhaling vatbaar.. alleen jammer dat ze niet in grubbenvorst deden bezorgen...

, 12-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer overheerlijk het wordt tijd dat het restaurant weer open gaat we missen de gezelligheid van het uit eten bij jullie.

, 11-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker en oo tijd klaar !!!

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten! En de warme gerechten zijn ook echt warm bij aankomst. Jullie blijven favoriet voor ons

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekende service !!

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was niet compleet en heb ik voor moeten bellen en de warme gerechten waren niet echt warm. Jammer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het smaakte voortreffelijk en de bezorging was ook super. Netjes op tijd.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas mogen wij niet naar jullie komen maar we hebben weer genoten van het eten wat jullie ons brachten.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was allemaal erg lekker. We bestellen snel weer.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd geweldig geregeld en weer heerlijk geregeld 👌

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was heerlijk!

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super, zoals altijd 🍣🍣👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was geweldig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals altijd weer heerlijk!!!

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Al op heel veel plaatsen en landen sushi gegeten, maar bij sushimi eet je de beste sushi ever👍👍👍

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vriendelijke bezorger, netjes op tijd, goed warm en het smaakte weer heerlijk! 😋 👌🏻

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

En alweer heerlijk gegeten. Het wordt tijd dat het restaurant weer open gaat.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel, veel en heel lekker!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwalitiet, goed verpakt, op tijd klaar👍👍👍

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super heerlijk en vers. Elke hap weer een genot

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker en op tijd klaar

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekende kwaliteit en service

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk en fijn thuis bezorgd!

, 12-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Snel klaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

T was heerlijk !

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk! Alleen jammer dat we er lang op hebben moeten wachten. Eten kwam 40 min later dan was aangegeven. In totaal bijna 2 uur moeten wachten van bestelling tot levering...

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk! Gaan we zeker vaker doen.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijden perfecte kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en vers Van genoten

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de sushi niet vers. Jammer.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk, en zoals altijd topkwaliteit!

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker, hopelijk hoeven we snel niet meer af te halen

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Weer heerlijke sushi gegeten top !

, 31-12-2020

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk goede service hebben genoten

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldig! Exact op tijd, alles nog prima warm en de sushi koud en uiteraard lekker als altijd. Zeer tevreden en we zullen zeker nog eens bestellen!

, 29-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer heerlijke sushi!

, 24-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer goed

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en netjes verzorgd Rond de bestelde tijd bezorgd Top dus.....

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Goede service en super personeel.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Heerlijk

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling was op exacte tijdstip bezorgd, vriendelijke bezorger, we kregen een leuke kleinigheid erbij omdat ik had aangegeven had dat het voor een verjaardag was. Het eten was daarnaast erg lekker. Zeker een aanrader!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom genoten van jullie heerlijke sushi. Mooi verpakt met voldoende soja saus en wasabi.

, 11-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super bezorging. Besteld voor 19.00 uur. Belde netjes op of het 15 min later mocht. Prima. Ondanks dat ze later zouden komen waren ze er nog om 19.05 uur. Sushi was weer heerlijk!!!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Super Lekker!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 18.00 uur besteld, beloofde tijd zou 19.00 uur zijn, dat werd 19.20, vind het pwrsoonlijk lang om 80 min op een maaltijd te wachten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, stipt op tijd geleverd. Super!

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

, 03-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 02-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd genoten van de sushi box deluxe!! Goede kwaliteit en heerlijke smaakvolle sushi.

, 30-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zag er super uit, smaakte ook super en de bezorging op de aangegeven tijd voor de deur echt 3x top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker, goede kwaliteit en mooi verpakt.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorger was er op de afgesproken tijd. Over de shushi kan ik kort zijn. Zoals gewoonlijk is de kwaliteit als gewoon super.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi en sushi box besteld, heerlijk en goede portie, en box ook prima op temperatuur !

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Stipt om 18u werd het eten keurig bezorgt. Wat warm hoorde te zijn was warm en de sushi lekker koud! Aanrader! We gaan zeker vaker bestellen!

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hebben de Wok to go gehad vandaag, kip knoflook en Nasi. Was super en heet bij aankomst. Toppie

, 25-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer tevreden. Alles was zeer smakelijk en er wordt ook zeker rekening gehouden met wensen. Garnalen meer doorbakken? Komt voor elkaar! Echt een aanrader